На Самбірщині стартує змагання за Кубок України з лижних перегонів

1032 0
Фінал розіграшу Кубку триватиме до понеділка, 15 березня.
фото: Styler

фото: Styler

Завтра, 11 березня, на Самбірщині стартує фінал розіграшу Кубку України з лижних перегонів, інформує пресслужба ЛОДА.

Змагання відбуватимуться у західному реабілітаційно-спортивному центрі, розпочнуться з офіційного тренування. А вже у п’ятницю спортсмени позмагаються у спринтерській гонці вільним стилем на 1600 метрів. У суботу відбудеться гонка класичним стилем. Чоловіки бігтимуть 15 кілометрів, а жінки – 10. У неділю на спортсменів знову чекатиме офіційне тренування, а в понеділок – гонка вільним стилем (масстарт). Чоловіки долатимуть 50 км, а жінки – 30 км.

Читайте також: Львів'янка Олена Старікова стала чемпіонкою Європи з велотреку

«Західний реабілітаційно-спортивний центр цього сезону вже прийняв щонайменше 5 національних змагань. Для нас за честь, що на Львівщину, а ще й в гірські райони, приїжджає багато спортсменів з різних куточків України», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Фінал розіграшу Кубку триватиме до понеділка, 15 березня. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!