На сайті президента підтримали петицію про заборону в’їзду росіян в Україну протягом півстоліття

1473 0
Тепер її має розглянути президент.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Петиція до президента України Володимира Зеленського про заборону в’їзду громадянам росії на територію України на наступні 50 років набрала понад 25 тисяч підписів. Тепер вона має бути розглянута президентом.

«Україна вже 8 років потерпає від війни, яку розв'язала росія на території нашої країни. На жаль, за ці 8 років влада не спромоглася захистити Україну від диверсантів, агентури та коригувальників, які увесь цей час прибували в Україну через безвізовий режим з росією. Ми поплатилися за це тисячами життів», − зауважують автори петиції. 

Читайте також: Чотири київські виші − у топ-10 найкращих вищих закладів України

Відтак, пропонується повністю закрити в´їзд в Україну всім росіянам на наступні 50 років, не видавати посвідки на проживання росіянам крім тих, хто воював на боці України у російсько-українській війні.

Нагадаємо, з 1 липня 2022 року діє рішення про візовий режим з громадянами російської федерації. Тепер мету своєї поїздки до України кожному росіянину доведеться обґрунтовувати заздалегідь.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!