На Сумщині окупанти обстріляли дитячий садок, а на Харківщині – залізницю

1010 0
Двоє дітей отримав осколкові поранення.
Фото: Бойовики на Донбасі обстріляли дитячий садок

Фото: Бойовики на Донбасі обстріляли дитячий садок

Російські війська здійснили обстріл цивільної інфраструктури на Сумщині, два снаряди потрапили у будівлю дитячого садочка. Про це повідомило МВС України.

«25 лютого у м. Охтирка сталося попадання двох снарядів у двоповерхову будівлю дитячого садочку, внаслідок чого загинув охоронець, постраждала співробітниця садочку та двоє дітей отримав осколкові поранення. Дітей госпіталізовано до лікарні. На щастя, загоряння будівлі не було», – йдеться у повідомленні.

Російські війська продовжують атакувати місто, триває бій.

А на Харківщині, як повідомляє Укрзалізниця, внаслідок обстрілу залізничної станції Куп'янськ поранено двох провідників. Одного залізничника поранено в живіт, іншого – в ногу. Вони перебувають у лікарні міста, стан стабільний.

Сьогодні на території України йдуть бої. Щоб зупинити загибель людей, президент України запропонував Путіну сісти за стіл переговорів. 

Нагадаємо, що сьогодні кількість втрат з боку окупаційних військ Російської Федерації становить більше однієї тисячі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!