На Святі сиру і вина у Львові покажуть меблі з сіна та палетів. Програма

3389 0
Вже цих вихідних, 24-26 жовтня, на площі перед Львівським палацом мистецтв зустрінуться гурмани з усієї України на V Святі Сиру і Вина. Протягом трьох днів пройде ярмарок сирів та вин, різноманітні кулінарні майстер-класи, працюватиме арт-майстерня. Свято Сиру і Вина гарантує задоволення для всіх та з нагоди ювілею дарує усім повнолітнім гостям келих вина.

Свято Сиру і Вина стане гарною нагодою більше довідатись про культуру сироваріння та традиції виноробства у Львові, побувати на винних дегустаціях та скуштувати найрізноманітніші види сиру і насолодитися вином від кращих виробників, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Головне винне правило: вино не закушують, а вином, запивають їжу. Кожна страва по-своєму проявляє смак вина. І цей смак залишається в паузах між їжею, створюючи особливий фон для спілкування, бесіди, відчуття трапези як свята.

Традиційно на Святі запрацює велика давильня винограду. Організатори, відомі художники і ресторатори, а також гості заходу давитимуть ногами близько тонни винограду. Також на Святі  відзначать День сирника та День Beatles.

                                                                                               

ПРОГРАМА V Свято Сиру і Вина у Львові

Подвір'я  Палацу Мистецтв вул. Коперника, 17

24-26 жовтня 2014 року

ЩОДНЯ з 12:00 по 22:00

Ярмарок сирів та вин. Гості зможуть відвідати великий Ярмарок сирів та вин, на котрому буде представлена продукція як великих виробників та імпортерів, так і регіональні органічні продукти.

Окрім частування, усі гості свята матимуть можливість відвідати кулінарні майстер-класи, котрі будуть проводити відомі львівські ресторатори.

Уроки живопису та картини вином. З допомогою художників арт-студії, всі охочі, з легкістю зможуть втілити на папері неповторне буйство фарб осені. Проте чудові картини можна малювати не тільки й фарбами а й вином. Багаті відтінки червоного, багряного надихнуть на втілення найсміливіших задумів!

Святкова пошта «Зі Львова з любов’ю», за допомогою якої можна буде відправити Art-листівки та поділитися враженнями із близькими.

Спеціально до свята буде влаштовано ленд - арт зону. Де відвідувачі зможуть відпочити на унікальних меблях створених з сіна та палетів.

Дизайнер по cork-arty Сергій Ткачук спеціально до Свята представить цікаву інсталяцію з винних корків у формі дерев та повітряних куль. Також дизайнер запрезентує картину яка налічуватиме 1224 винних корки. У рамках свята він проведе цікаві майстер-класи по створенню аксесуарів з корків для відвідувачів.

Протягом усіх днів свято запропонує велику Інтерактивну програму для усієї родини! Дітей розважатимуть інтерактивні інсталяції від польського театру Wagabunda, а на сцені у денній програмі дітям буде запропоновано розваги, фокуси та конкурси від клоунів та акробатів.

Особливі заходи Свята Сиру і Вина

24 жовтня

Офіційне відкриття V Свята Сиру і Вина

14:00 -14:30 Велика давильня винограду

14:30 -20:30 виступ кавер-гуртів

20:30 -22:00 кінопоказ до келиху вина

25 жовтня

День The Beatles

14:00-20:00 Виступ кавер-гуртів

20:00-22:00 кінопоказ до келиху вина

26 жовтня

День Сирника

14:00-18:30 виступ Dj T-One

18:30-19:30 виступ кавер гурту Cover Jam

19:30-20:30 кінопоказ до келиху вина

Фото: lviv.pm, designland.in.ua, secondstreet, wwwomen.com.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!