На Сихові тимчасово обмежуватимуть рух трамваїв №4 та №8

4744 0
Затримки в русі трамваїв можливі з 23:00 та впродовж трьох наступних годин.
Фото: sykhiv.media

Фото: sykhiv.media

Сьогодні на Сихові відбуватимуться зйомки фільму львівського режисера Тараса Дроня «Із зав’язаними очима», через що можливі ситуативні зміни руху трамвайних маршрутів №8 та №4. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Обмеження руху очікують з 23:00 і впродовж наступних трьох годин. Затримки можливі на ділянці між Центром Довженка та кінцевою зупинкою на вулиці Вернадського. 

Додамо, що трамвай №8 курсує з вулиці Вернадського до розворотного кільця на Соборній, а трамвай №4 – від Вернадського до залізничного вокзалу.

Довідка

Фільм «Із зав’язаними очима» став одним із переможців патріотичного пітчингу Міністерства культури. Картина розповість історію про життя в післявоєнній Україні. Зйомками займаються кінокомпанії «Сучасне Українське Кіно» та Garnet International. Зйомки розпочали всередині березня. Бюджет стрічки – 8,3 млн гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!