На правах реклами

На Сихові вперше біля новобудов будують школу та садок

5726 0
У Львові на Сихові, де бракує місць у дошкільних закладах, завершується будівництво великої школи та дитячого садка. Вже зараз розпочався набір у садочкові групи. Це вперше у Львові будівельна компанія біля новобудови відкриє освітні заклади. Реалізовує проекти група компаній «ЕКО-ДІМ» - одне з найпотужніших будівельних підприємств Львівської області.

Компанія «ЕКО-ДІМ» за власні кошти будує вже другу школу біля власних житлових комплексів. До прикладу, освітній культурно- оздоровчий центр «Еколенд» успішно працює в Шевченківському районі міста.

 «Еко-Дім вже має добрий досвід в цьому напрямку роботи, тому цей новий потужний проект втілює найкращий досвід щодо створення нової комфортної освітньої програми – і самого комплексу, і території довкола нього. Перша мета – це, це звісно ж, особливий підхід до навчально-освітнього процесу. В той же час, для нас завжди цінністю було будувати не просто квартири чи житло, а повноцінний міський простір львів’ян, де сучасні технології будівництва житла пов’язані з благоустроєм самого простору – від зручності помешкання до повноцінної інфраструктури», - прокоментувала Маріанна Артемович, представник компанії ЕКО-ДІМ.

За її словами, компанія «ЕКО-ДІМ» втілює комплексний підхід до комфортного міського середовища, адже сучасне містобудування дотримується принципу, згідно з яким людина повинна відчувати максимальний комфорт не тільки від власних квадратних метрів, а й від планування території, транспортних розв’язок, комунікацій та навіть кольорового вирішення фасадів ну і, звісно ж, присутність садочку та школи якомога ближче. Отож, зараз компанія «ЕКО-ДІМ» також  завершує будівництво великої школи та садка на Сихові.

"На Сихові це буде вже другий навчальний заклад, який будує компанія ЕКО-ДІМ.  Зараз активно триває реєстрація в садочкові групи, адже цей район має велику потребу в дитсадках та початковій школі. До того ж тут ми продовжимо весь позитив освітнього напрямку, започаткований в Еколенді - в рамках угод з Національним університетом Львівська Політхеніка, Академічною гімназією та Економічним ліцеєм. Також працюватимуть  розвиваючі та спортивні гуртки», - розповіла директор «Політехнік-Еколенд» Оксана Іпакян.

Компанія «ЕКО-ДІМ» вже понад 35 років успішно працює в галузі будівництва і  володіє потужним кадровим та виробничим потенціалом. Інженерно-технічний персонал підприємства має значний досвід промислового та житлового будівництва.

Детальніше ознайомитись з проектами та новобудовами компанії «ЕКО-ДІМ», а також новинами освітнього культурно-оздоровчого центру «Еколенд» можна на офіційних сайтах.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!