Від сьогодні на табло електротранспорту Львова з'являтиметься гасло «Герої не вмирають!»

1745 0
Щоби вшанувати пам’ять людей, які загинули внаслідок збройної агресії рф, у Львові з 4 липня вмикатимуть гасло «Герої не вмирають!» на табло електротранспорту.
фото пресслужби ЛМР

фото пресслужби ЛМР

У Львові у трамваях та тролейбусах нагадуватимуть про щоденну хвилину мовчання. На зовнішніх таблах електротранспорту з’являтиметься гасло – «Герої не вмирають!». Про це повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Аби вшанувати пам’ять людей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації, у Львові з понеділка, 4 липня, орієнтовно о 09.00, у трамваях та тролейбусах марки «Електрон» на зовнішніх таблах-маршрутизаторах замість номера маршруту та напрямку руху буде висвітлюватися гасло «Герої не вмирають!».

«У такий спосіб, перебуваючи щоденно на лінії, ми хочемо, найперше, підтримати тих, хто втратив найрідніших через жорстокі дії агресора, розділити з ними горе та заявити про те, що ми – не забудемо і не пробачимо. Для нас це не просто флешмоб. На жаль, і у нас є втрати. Із 40 наших воїнів, один загинув під Попасною, один у полоні, одного поранено. Наші працівники також втрачають своїх найрідніших людей, ми співчуваємо їх утраті та підтримуємо усіма способами», – повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, Всеукраїнська хвилина мовчання була запроваджена 16 березня Указом президента України №143/2022. Вона оголошується щоденно в усіх засобах масової інформації незалежно від форми власності. Її проводять і в закладах освіти та закордонних дипломатичних установах України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!