У Львові змінили цільове призначення землі, яка належить Академії сухопутних військ

5466 0
На цій землі планували звести гуртожитки
фото: asv.gov.ua

фото: asv.gov.ua

Львівська ОДА змінила цільове призначення земельної ділянки, яка є у користуванні Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного. Тепер на ній можна зводити житлову багатоповерхівку. Про це йдеться у розпорядження голови Львівської ОДА Максима Козицького №244/0/5-21 від 5 квітня 2021 року.

Читайте також: У Львові виконком погодив «розширення» готелю на вулиці Городоцькій

Йдеться про земельну ділянку, площею понад 2 гектари, що на вул. Стрийській, 73. 

Академія Сухопутних військ звернулась до ЛОДА за дозволом на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Вона перебуває у державній власності. Право постійного користування ділянкою має Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Тож, своїм рішенням голова ЛОДА змінив цільове призначення ділянки площею 2,3714 га із «для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти» на – «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку».

Академія має подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на затвердження обласній державній адміністрації.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!