На Тракті Глинянському планують звести школу з прибудованим басейном. Доповнено

2341 0
Водночас максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 25%.
фото любомира зубача/фейсбук

фото любомира зубача/фейсбук

На вулиці Тракт Глинянський, 152  у Львові зведуть школу з прибудованим басейном та окремою господарською спорудою. Сьогодні, 27 червня, виконавчий комітет ЛМР погодив ТзОВ «Провесінь-Агроінвест» відповідні містобудівні умови та обмеження.  

Як уточнив заступник міського голови з питань містобудування Любомир Зубач, навчальний заклад буде приватним та розрахованим максимально на 800 учнів. Запланована вся шкільна інфраструктура – стадіон з біговою доріжкою, майданчики для рухливих ігор запланована. Також акцент роблять на безпеці. 

Читайте також: Поблизу Львова планують облаштувати найбільший розважальний парк у Східній Європі

«Прописали у рішенні виконкому, що приміщення укриття слід відокремити від решти підземних та передбачити його опалення, забезпечити санвузлами, рукомийниками та розкладними місцями для сидіння, щонайменше, двома виходами у протилежні боки будівлі. Додатково в укритті повинні бути приміщення для зберігання продуктів харчування тривалого зберігання, медикаментів, засобів індивідуального захисту органів дихання та зору. Також тут має бути стратегічний запас води – накопичувальний бак з постійною циркуляцією води», – каже він.

Цільове призначення земельної ділянки площею 39,3 га – для іншої житлової забудови, а категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Гранично допустима висотність становить 20,3 м – для школи (від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивних частин будівлі), 10,60 м – для господарської будівлі (від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивних частин будівлі). Водночас максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 25%.

Додамо, що, за даними Youcontrol, компанія ТзОВ «Провесінь-Агроінвест» зареєстрована у лютому 2007 року за юридичною адресою: Україна, місто Львів, вул. Глинянський Тракт, будинок 152. В основному вона займається будівництвом, спеціалізованими будівельними роботами. Керівником організації є Тарас Квасниця. Він же, окрім цього, займається торгівлею продуктами, напоями і тютюном, розводить велику рогату худобу, вирощує зернові культури.  

Нагадаємо, минулого року виконком ЛМР видав містобудівні умови та обмеження ТзОВ «Провесінь-Агроінвест» на будівництво котеджного містечка із 30 двоповерхових будинків. Територія наледить до зона Ж-1 – зона садибної забудови відповідно до плану зонування територій  Личаківського району. Активно розбудовувати її розпочали ще у 2019 році.
 
Ольга Коваль
 
Візуалізація зі сторінки Люомира Зубача у Фейсбуку

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!