На трасі Львів – Самбір – Ужгород тимчасово обмежать рух для вантажівок

1460 0
Обмеження пов’язане з проведенням інженерно-геологічних робіт.
Фото: DailyLviv

Фото: DailyLviv

На автомобільній дорозі Н-13 Львів – Самбір – Ужгород у межах населеного пункту Сянки обмежать рух вантажного транспорту через інженерно-геологічні роботи. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Водіям вантажівок із загальною масою понад 5 тон, які рухаються у напрямку Ужгорода, рекомендують об’їхати аварійну ділянку дорогою Бориня – Мохнате, далі по дорозі М-06 Київ – Чоп до населеного пункту Свалява та повернути праворуч на Т-07-12 Свалява – Перечин і у зворотному напрямку.

Читайте також: Мільярди «Великого будівництва», або Чому на Львівщині першу платну дорогу побудують не скоро

У Службі зауважують, що тимчасове обмеження руху діятиме щонайменше до завершення інженерно-геологічних робіт.

Нагадаємо, днями на трасі Львів – Самбір – Ужгород стався зсув грунту та утворилося провалляЛіквідацію аварійної ділянки дороги, яку востаннє ремонтували у 2016 році, у Службі автомобільних доріг обіцяли розпочати відразу після того, як геологи та проєктанти нададуть відповідні рішення.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!