На дорозі між Львовом і Брюховичами загинув син відомого львівського бізнесмена

110950 0
Сьогодні, 5 серпня, у Брюховичах відбувся похорон 23-річного Павла Крока.
Фото:зі сторінки Павла Крок у Фейсбук

Фото:зі сторінки Павла Крок у Фейсбук

В аварії, що сталась у середу, 4 серпня, на дорозі між Львовом і Брюховичами загинув 23-річний Павло Крок. Він – син відомого львівського бізнесмена Ростислава Крока, який є співвласником комплексу «Перлина Карпат» у Славську.

Сьогодні, 5 серпня, у Брюховичах відбувся похорон 23-річного Павла Крока. Хлопець загинув у ДТП 4 серпня, близько 00.30, на дорозі між Львовом і Брюховичами. Цю інформацію Тvoemisto.tv повідомило джерело.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля Porsche 718 Cayman виїхав на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення із вантажівкою Man TGM. Від удару Porsche розчавило, а кермувальник загинув на місці. 

Вантажівкою кермував 32-річний мешканець одного з сіл Стрийського району. Він отримав легкі травми. 

Павло Крок народився у травні 1998 року, деякий час навчався та жив в Австрії. Він є сином Уляни та Ростислава Крок. Ростислав Крок є співвласником ТзОВ « Резорт Перлина Карпат». Також він за даними аналітичної системи YouControl, є засновником кількох компаній «Перлина-Люкс», «Західенергомонтажбуд», його також пов’язували із «Галицькими інвестиціями» – компанією, яка належала міському голові Львова Андрію Садовому, вона припинила свою діяльність. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!