На треку у Львові змагатимуться велосипедисти

1627 0
Участь у змаганнях візьмуть майже 200 спортсменів з України та закордону.
Фото: telegraf.com.ua

Фото: telegraf.com.ua

Упродовж 11-14 серпня на критому велотреку навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони України у Львові відбудеться серія представницьких змагань трекових велогонок, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, на львівському велотреку пройдуть міжнародні змагання "Гран-Прі Галичини-2017", Кубок України в командній гонці (командна гонка, медісон) та чемпіонат України серед юнаків та дівчат.

Читайте також: П'ять днів у Львові триватиме кубок України з велотреку. Розклад

У змаганнях візьмуть участь близько 200 найсильніших велосипедистів національного рівня, які представлятимуть 10 областей України, а також команди з Литви, Словаччини, Білорусі, Польщі, Чехії, Азербайджану та інших країн.

Змагання відбудуться за підтримки Міжнародного союзу велосипедистів (UCI), федерації велосипедного спорту України, Міністерства молоді та спорту України, управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівської обласної федерації велосипедного спорту.

Початок змагань 11 серпня о 16:00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!