Київ

На вокзалі в Києві з’явилась інсталяція для збору коштів на порятунок немовлят

919 0
Збір оголосили український дует TVORCHI спільно з Visa та платформою UNITED24.

На залізничному вокзалі Києва стартувала благодійна ініціатива для збору 10 млн грн на інкубатори інтенсивної терапії. Таке обладнання потрібне для порятунку передчасно народжених дітей, кількість яких через війну зросла щонайменше на 15%. Про це повідомили у пресслужбі «Укрзалізниці».

Збір на інкубатори оголосили український дует TVORCHI, глобальна компанія платіжних технологій Visa та фандрейзингова платформа UNITED24. Усі пожертви, переказані з використанням карток Visa українських банків, будуть подвоєні.

«У нашій пісні «Heart of Steel» є слова: «Світ палає, а ти дій». У найважчі часи ми повинні бути єдині, ми мусимо допомагати тим, хто цього потребує. Як-от маленьким українцям, які народилися під час війни. Ми маємо за честь представляти проєкт «Небайдужі рятують серця дітей», розповідати про нього під час музичного конкурсу «Євробачення» та залучати підтримку з усього світу», – коментує дует TVORCHI.

На сторінці United24 у Facebook повідомили, що першим донором через годину після старту збору став казахстанський підприємець Айдин Рахімбаєв, вирішив підтримати добру справу і виділив 200 000 $.

 
Додамо, усі благодійники можуть швидко та зручно задонатити, відсканувавши QR-код на інсталяції «Небайдужі серця» на Центральному залізничному вокзалі Києва.
 

Повідомляється, що кошти збиратимуться відкрито та прозоро через платформу UNITED24 на рахунок Міністерства охорони здоров’я України для придбання інкубаторів. Якщо зібрана сума перевищить очікувану, надлишок спрямують на придбання ще кількох інкубаторів. Робити внески можуть не тільки фізичні, а і юридичні особи (організації та компанії) за допомогою банківського платежу. Реквізити можна знайти на лендингу проєкту та сайті UNITED24.

Збір коштів триватиме до 28 травня. Після цього кошти передадуть реципієнту та відбудеться розіграш призів.

Нагадаємо, керівник цифрової трансформації Києва Петро Оленич оголосив про збір коштів на систему забезпечення для «привидів Києва», яка допоможе швидше реагувати на повітряну загрозу. Як долучитися, читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!