На тимчасово окупованих територіях росіяни змушують дітей долучатись до проросійських організацій

1120 0
Активно формуються «громадські організації», на кшталт «молоді будівельники Херсонської області», «молодь Херсона» тощо.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Росіяни на тимчасово окупованих територіях намагаються залучити українську молодь до новостворених проросійських організацій. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. 

«Окупаційні адміністрації на тимчасово окупованих територіях Херсонщини намагаються насаджувати проросійський світогляд серед української молоді. Одним з головних елементів цієї політики стало так зване «військово-патріотичне виховання». Для цього активно формують «громадські організації», на кшталт «молоді будівельники Херсонської області», «молодь Херсона» тощо.. Участь в них української молоді дедалі частіше набуває примусового характеру», − пояснюють у розвідці. 

Читайте також: У Києві викрили керівника мережі магазинів на махінаціях з гуманітарною допомогою

Водночас старше покоління регіону залучають до новостворених організацій, приміром, «союзу матерів Херсонської області», «організації ветеранів Херсонської області» тощо.

Щоб створити уяву про масову підтримку місцевою молоддю окупаційного режиму, активно пропагують участь в організованому міносвіти рф проєкті «твій крок». У федеральному агентстві зі справ молоді рф анонсували на окупованих територіях загальноросійських дитячо-юнацькі конкурси «планета великих змін» та «велика зміна». На запрошення представників санкт-петербурзького відділення всеросійського військово-патріотичного руху «юнармія» 31 липня «юнармійці» з «днр» візьмуть участь у головному військово-морському параді в санкт-петербурзі.

Нагадаємо, росія збільшила використання ракет протиповітряної оборони для наземних атак через гостру нестачу спеціалізованих ракет для ударів по наземних цілях. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!