На велодоріжці до Винників дорожні знаки встановили на шляху велосипедистів. Фото

5410 0
Для об’їзду знаків потрібно виїжджати на дорогу.
ФОТО: ОЛЕКСАНДР ПАРТИКЕВИЧ

ФОТО: ОЛЕКСАНДР ПАРТИКЕВИЧ

На «Гарячу лінію міста» Львова надійшло звернення про те, що дорожні знаки поставили посеред велодоріжки. 

Прессекретар «Львівавтодору» Олексій Хміль у коментарі Tvoemisto.tv повідомив, що ці дорожні знаки раніше встановила Личаківська районна адміністрація або Винниківська міська рада.  

«Знаки вже стояли раніше, а межа «Львівавтодору» закінчується за 20 метрів до тих знаків», – каже він.

За його словами, за проєктом, їхній підрядник виконує роботи до знаку «Львів», а дорожні знаки, які вже у Винниках, є поза їхнім проєктом.

«Попри це, ми вже дали наказ нашому підряднику, щоб ті знаки переставили, бо вони впираються у нашу частину і заважають велосипедистам», – прокоментував Олексій Хміль. 

Підрядником «Львівавтодору», який виконує роботи на ділянці Львів-Винники, є ТзОВ «Автомагістраль-Південь». За словами речника ЛКП, їхній підрядник якйнайшвидше переставить дорожні знаки, щоб вони нікому не заважали.  

Оновлено. Станом на 12 травня, після публікації Tvoemisto.tv, дорожники прибрали із велодоріжки до Винників дорожні знаки, які заважали руху велосипедистів.

Софія Шавранська

Фото Олександр Партикевич
Фото перенесених знаків Олексія Хміля

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!