На війні з росією загинув львівський майстер бойового гопака Павло Митюк

41823 0
У чоловіка залишився маленький син та дружина.
Фото: школа «Шаблезуб»

Фото: школа «Шаблезуб»

12 травня на російсько-українській війні загинув Павло Митюк зі Львова. Чоловік присвятив велику частину свого життя бойовому гопаку. 

«Всі хто знали Павла особисто, можуть підтвердити те, що він був неймовірно життєрадісною та позитивною людиною, і тим самим змушував посміхатись усіх навколо», – йдеться в повідомленні школи бойового гопака «Шаблезуб».

Читайте також: На війні загинув захисник зі Львівщини Василь Гнідець

У чоловіка залишився маленький син та дружина.

Парастас за Павлом Митюком відбудеться у суботу, 14 травня, о 19:30 год у Храмі Вознесіння Господнього УГКЦ, що на Левандівці. Похорон проведуть у неділю, 15 травня, о 14:00 год.

«Дякуємо Павлові за вірність Богові, Церкві, Україні і рідним. Дякуємо батькам за виховання сина на справжніх християнських цінностях. Сумуємо за ним і висловлюємо найщиріші співчуття дружині загиблого, сину, батькам, родині та близьким», – йдеться у повідомленні Храму, парафіянином і членом вівтарної дружини якого був Павло Митюк.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!