На війні з росією загинув сержант Тарас Зарицький із Львівщини

3870 0
Полеглий захисник був родом із Нижанковичів.

У четвер, 15 грудня, біля Невського у Луганській області загинув військовий зі Львівщини Тарас  Зарицький. Полеглий захисник був родом із Нижанковичів. Про це повідомила Добромильська міська територіальна громада. 

«15 грудня біля населеного пункту Невське, що на Сватівщині, загинув наш земляк, уродженець селища Нижанковичі, молодший сержант Зарицький Тарас Володимирович, стрілець 3 десантно- штурмової роти 1 десантно-штурмового батальйону в/ч А0284», – йдеться в повідомленні.

Про зустріч Героя та чин похорону повідомлять згодом.

НагадаємоТvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!