На війні з ворогом загинув львів'янин Дмитро Демський. Завтра з ним попрощаються

2414 0
Поховають Героя на Личаківському кладовищі.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У понеділок, 1 травня, Львів попрощається з Дмитром Демським, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомила Львівська міська рада.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі. Львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Що відомо про Героя?

Дмитро Демський (08.11.1985-24.04.2023) Львів’янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі №92 міста Львова. Здобував освіту у колишньому Львівському технікумі залізничного транспорту. У мирний час працював у Львові та за кордоном у будівельній сфері. Захоплювався рибальством, у ранньому віці займався футболом та дзюдо, особливо любив тварин. Обожнював проводити час із дітьми, був винятково талановитим у питанні ведення господарства.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся на Батьківщину та добровольцем вступив до лав Національної гвардії України. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у складі 14-ї бригади оперативного призначення імені Івана Богуна Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України. У Дмитра Демського залишилися мама, дружина, двоє синів, сестра, двоюрідні брати і сестри, численні родичі та друзі.

Фото: ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!