На війні загинув Герой з Львівщини Володимир Дух, який пройшов Іловайськ

55736 0
Без батька залишилися дві маленькі доньки.
Фото: Олена Пономарева

Фото: Олена Пономарева

Від рук російських окупантів загинув 28-річний військовий Володимир Дух, який пройшов Іловайський котел. Про це повідомила засновниця та голова ГО «Батьківська рада Львівщини» Олена Пономарева.

«Війна для Володимира Духа розпочалася у 20 років, а закінчилася у 28. Його двоє маленьких донечок назавжди залишаться без батька, його молода дружина Анастасія Дух так і не дочекалася чоловіка з війни». 

Володимир Дух був серед Героїв, які у серпні 2014 року вирвалися з Іловайського котла, і в ніч на 13 серпня частина з них повернулася додому. 

«Ми зустрічали їх на об‘їздній Львова, наших героїв, молодих хлопців, декому з них заледве було 20. Серед них був і Володя Дух. На нього чекала його дружина Анастасія і маленька донечка. Тоді ми і познайомилися з родиною Духів. Тоді я вперше побачила, як виглядають уламки від градів, почула страшні історії про «котел», – додала вона. 

Читайте також: Завтра у Львові прощатимуться з військовим 24-ї ОМБР ім.короля Данила Павлом Черніковим

Нагадаємо, що завтра, 28 березня, у Львові прощатимуться із загиблим в російсько-українській війні захисником Павлом Черніковим. Він був старшим лейтенантом, командиром 1-го механізованого взводу 8-ї механізованої роти, 3-го механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України імені короля Данила. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!