На війні загинув львів’янин, засновник курсу допомоги учасникам АТО Олег Воробйов

8365 0
Тренер-психолог для бійців АТО загинув у бою з окупантами 30 травня.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

На війні з російськими окупантами загинув львів’янин Олег Воробйов, який брав участь в АТО на сході України. Після повернення додому він разом з дружиною заснували курс психологічної допомоги для бійців антитерористичної операції «Щасливі разом». Олег загинув на фронті 30 травня. Про це повідомила його дружина Ольга Воробйова.

Читайте також: Загиблому герою з Львівщини присвоїли орден «за мужність»

«Дорогі мої, рідні… Як же мені боляче це писати… Сьогодні подзвонили з військкомату і сказали, що Олег вчора загинув… Помоліться, будь ласка, за його душу, щоб Господь прийняв його в своє царство небесне. І за нас, щоб змогли пережити цей біль, за його батьків, за брата», – написала дружина.

В захисника залишилося двоє дітей.

В інтерв'ю Tvoemisto.tv Олег та Ольга розповідали про заснування онлайн-курсу та тренінги для військових. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!