На війні загинув працівник львівського комунального підприємства Тарас Подібка

6358 0
Тарас Подібка у 2014-2015 роках брав участь в АТО у складі 80-окремої десантно-штурмової бригади.
Тарас Подібка

Тарас Подібка

У бою з російськими окупантами, захищаючи Батьківщину загинув працівник львівського комунального підприємства Тарас Подібка.

Джерело: перший заступник мера Львова Андрій Москаленко у Facebook

«На війні загинув наш працівник ЛКП Міський центр інформаційних технологій Тарас Подібка. З перших днів нової хвилі війни – пішов захищати нашу Незалежність  в лютому 2022 став добровольцем у складі 80-окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На війні загинув львівський режисер Василь Яворський

Відомо, що Тарас Подібка у 2014-2015 роках брав участь в АТО у складі 80-окремої десантно-штурмової бригади.

З 2009 року Тарас обіймав посаду провідного інженера електрозв’язку сектору зв’язку у ЛКП Міський центр інформаційних технологій. Також був відзначений подяками за проявлений героїзм і звитягу

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!