На війні загинув учитель початкових класів зі Львова

6794 0
Олександр Коберник служив на посаді старшого бойового медика.
Олександр Коберник / Фото зі сторінки Андрія Закалюка

Олександр Коберник / Фото зі сторінки Андрія Закалюка

В боях з російськими загарбниками загинув 20 жовтня учитель початкових класів ліцею «Просвіта» у Львові Олександр Коберник. 

Джерело: керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк

«На війні загинув наш вчитель. Мені вдалося лише трохи попрацювати у школі разом з Олександром Коберником. Це людина неймовірної щирості! Людина, яка дарувала щирість і вміла передати це своїм учням», – написав він. 

Олександр Коберник служив на посаді старшого бойового медика. Одразу після повномасштабного вторгнення він пішов на війну, аби захищати спокій та вільне майбутнє своїх учнів. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

Софія Шавранська

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!