Київ

На в'їзді в Київ прикордонники затримали п'яного «священнослужителя» УПЦ МП з російськими документами

789 0
Московський піп також хвилювався, що у нього «пацани під Бахмутом здохли»
Пост ДПСУ. Фото з відкритих джерел

Пост ДПСУ. Фото з відкритих джерел

Прикордонники затримали служителя російської церкви в Україні УПЦ МП, який у нетверезому стані і з російськими документами намагався проїхати в Київ. Про це повідомила пресслужба ДПСУ.
 
П‘яний батюшка УПЦ МП без водійського посвідчення потрапив до рук прикордонників на в’їзді до Києва.  При собі мав лише документи, видані на невідому особу у тимчасово окупованому Криму та на території рф.
 
 
Піп спілкувався з прикордонниками на жаргоні «московського патріархату». Під кінець зухвалого монологу батюшка захвилювався, що у нього «пацани під Бахмутом здохли». 
 
 
Які ще гріхи приховував «священнослужитель», з’ясують правоохоронці.
 
Нагадаємо, минулого тижня на в'їзді до Києва прикордонники виявили священнослужителя УПЦ МП з тісними московськими зв’язками та недійсними документами.
 
Раніше на в’їзді в Київ прикордонники затримали настоятеля Свято-Михайлівського храму УПЦ МП в Бородянці Віктора Талька, у підвалі якого під час окупації  Київщини росіяни утримували волонтерів.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!