На Володимира Великого у Львові знесуть будівлі і зведуть багатоповерхівку з паркінгом

16505 0
Будинок вміщуватиме 51 квартиру та громадський простір.
Фото: Візуалізація ЛМР

Фото: Візуалізація ЛМР

У Львові, на вулиці Володимира Великого, 21, 21-Б зведуть багатоквартирний житловий будинок із приміщеннями для громадського простору. Для будівництва знесуть споруди, що наявні на цій території. Про це повідомили сьогодні, 10 квітня, під час засідання виконавчого комітету ЛМР.

«Йдеться про багатоквартирний, десятиповерховий будинок, що розташований у зоні житлової забудови. Планують побудувати об'єкт висотою близько 27 метрів із підземним паркінгом. Ділянка перебуває у приватній власності, тому будуватимуть згідно з укладеним договором», – сказала керівниця управління комунальної власності Інна Свистун.

Будинок вміщуватиме 51 квартиру та вбудовані приміщення громадського призначення. Зі сторони тролейбусного депо забудовник повинен встановити шумозахисний екран. Крім того, у разі пошкодження, компанія зобов'язана відновити елементи благоустрою згідно з погодженою схемою та забезпечити встановлення камер відеоспостереження з можливістю безперешкодного доступу до них. 

Читайте також: У промисловій зоні Львова пропонують збудувати 10-поверхові склади з офісами

Містобудівні умови та обмеження отримала ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія». Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» належить Назарію Бербеку, Тарасові Дідику та Олександру Потернаку. Усі вони також володіють низкою будівельних компаній не лише у Львові.

Нагадаємо, що на вул. Героїв Крут 13 знесуть наявні споруди та збудують багатоповерхівку із підземним паркінгом та вбудованими нежитловими приміщеннями.

Ірина Давосир

Фото: Візуалізація ЛМР

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!