На вулиці Княгині Ольги ремонтують дорогу за новими технологіями

2710 0
Ремонтні роботи проводять не перекриваючи дорогу для водіїв.
фото лмр

фото лмр

У Львові на вулиці Княгині Ольги ремонтують дорогу за новою методикою. Раніше, таку технологію застосовували на трасі Київ-Чоп, передає прес-служба ЛМР.

У мерії кажуть, що ця методика дозволить мінімізувати загальні витрати.

Читайте також: Північна об’їзна Львова стане частиною транснаціонального коридору Go Highway

«Як тільки на дорозі з’являються тріщини , спочатку наноситься фарбою контур тріщини, потім по цьому контуру їде фреза, яка розрізає цю тріщину. Тоді вже інша машина заповнює цю тріщину спеціальною мастикою, до складу якої входить бітум і спеціальний пластикат. Все швидко застигає і вже за годину можна відкривати цю смугу для проїзду», – розповідає заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак.

Він додав, що якщо не залатати тріщину, то за рік-два, від перепад температур і гідроударів, на цьому місці будуть утворюватися ямки. Відповідно, пізніше, це понесе більші збитки.

Читайте також: Скільки коштуватиме перша платна дорога Львів – Краковець

Ремонтувати дороги збираються за трьома різними технологіями, відповідно до ушкоджень. Де є тріщини – використають технологію запобігання прогресу тріщин і утворення ям, де є ями – скористаються технологією з інфрачервоним прогрівом, а де потрібен поточний чи капітальний ремонт дорожнього покриття – спробують нанотехнологію з використанням полімерної суміші.

Нагадаємо, минулого тижня у Львові продемонстрували технологію будівництва доріг за допомогою кремнієво-полімерної добавки.

Фото прес-служби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!