На Яворівському полігоні загинув офіцер, брат якого 10 днів тому поліг у боях за Україну

452981 0
У Героя залишилися батьки, сестра, дружина та маленька донечка.
Фото: lmn.in.ua

Фото: lmn.in.ua

Під час бомбардування вчора,13 березня Яворівського полігону загинув 35-річний офіцер Кирило Вишиваний. Його молодший брат поліг у боях за Україну 10 днів тому. Прощатимуться з Героєм у рідному селі Дуліби на Стрийщині. Про це повідомили у райдержадміністрації.

Читайте також: На війні з Росією загинув 27-річний морський піхотинець зі Львівщини

Кирило Вишиваний ще у школі мріяв стати військовим, тому після завершення навчання вступив до військового ліцею ім. Героїв Крут у Львові, звідти перевівся до Мукачівського військового ліцею. Згодом продовжив навчання в Національній академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного.

Після отримання офіцерського звання Кирило Вишиваний ще деякий час залишився на службі в Академії. Потім перевівся служити на Яворівський полігон у військову частину в с. Старичі. У 2016 році був в зоні АТО на Луганщині.

У загиблого Героя залишилися батьки, сестра, дружина та маленька донечка, яка народилася минулого року.

Нагадаємо, 9 березня у Львові попрощалися із загиблим у війні з росією Василем Вишиваним.

На Яворівському полігоні, куди 13 березня потрапили ракетні удари, загинув полковник Олег Ящишин.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!