На Євробаченні-2021 учасники мають представити нові пісні

1729 0
Суспільні мовники на власний розсуд можуть вирішити, чи представлятиме країну цьогорічний учасник, чи потрібно обирати нового.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Європейська мовна спілка вирішила просувати цьогорічних учасників Євробачення-2020 та їхні пісні на своїх платформах, натомість наступного року для участі у конкурсі потрібно буде записати нові пісні. Про це повідомили у пресслужбі UA:Суспільне.

Читайте також: Мистецтво на карантині. Які вистави в львівських театрах можна подивитися онлайн

«Європейська мовна спілка та її члени зараз вивчають альтернативне програмування, не у форматі змагання, щоб об'єднати та розважити аудиторію по всій Європі в ці складні часи. Ми маємо намір за допомогою цього програмування, а також на наших інтернет-платформах у найближчі місяці популяризувати виконавців та пісні, які були обрані на Євробачення-2020», – йдеться в офіційній заяві ЄМС.

У заяві також зазначено, що, відповідно до правил Євробачення, пісні цього року не можуть брати участь у змаганнях, коли конкурс повернеться у 2021 році. Тому суспільні мовники на власний розсуд можуть вирішити, чи представлятиме країну цьогорічний учасник, чи потрібно обирати нового.

Читайте також: «Українська – для комедій». Поліція порушила справу щодо продюсерки «1+1»

Нагадаємо, 18 березня міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2020» офіційно скасували через поширення коронавірусу. UA: Суспільне мовлення заявило, що гурт Go_A представлятиме Україну на Євробаченні 2021 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!