На правах реклами

На Зеленій будують 16-поверхівку з літнім кінотеатром на даху. Локація та візуалізації

3863 0
Що і як планують при будівництві житлових комплексів у Львові та як підкреслити вдале розташування будинку, розповідають у девелоперській компанії LazurGroup.
https://novobudovy.com

https://novobudovy.com

В активі молодої девелоперської компанії LazurGroup сьогодні будівництво двох амбітних житлових комплексів. Вони абсолютно різні. Один – це будинок клубного типу на на 22 квартири на вул. Сигнівка (бічна вул. Виговського) з безшумним ліфтом, системами рекуперації і вбудованими гаражами. Інший – 16-ти поверховий будинок на Зеленій із «літнім кінотеатром» та умовним openspace офісом. При цьому в компанії кажуть, що системні підходи в будівництві обох проектів одинакові, незважаючи на різний вигляд комплексів.

Житло повинно доповнювати розміщення

«Суперважливий вибір будь-якого житла – місце розташування. Ми сповідуємо ідею, що проєкт і локація мають бути гармонійними. Проект має підкреслювати переваги самого розташування, так і бути гармонійним із ним. Не зіпсувати та не перекреслити всі ці переваги. В дуже вдалому місці, з точки зору доїзду до нього, можна зробити транспортне "пекло", якщо не врахувати особливостей і запланувати комплекс на 1500 квартир», — кажуть у компанії.

З врахуванням цього проектанти запланували на Сигнівці 22-квартирний LazurFamily, а 16-поверховий LazurSky отримав на рівні проєкту експлуатований дах. Місце будівництва LazurSky — Зелена,115д — фактично розташована між парками Снопківським та Погулянка, які чудово видно з верхніх поверхів.

«Локація і панорама на парки та сам Львів і "підказала" це рішення з експлуатованим дахом — "літній кінотеатр", властивий відпочинку в парку. Сучасний ритм життя, що дозволяє працювати будь-де, "підказав" поєднати його з своєрідним openspace для можливості працювати майже вдома», — говорять в LazurGroup.  

Комфорт та корисні інновації

Другим, після локації, важливий фактор у виборі житла, в компанії вважають комфорт та інновації, що «працюють».

«Те, що використовують у будівництві житлового комплексу, повинно бути зручним і створювати додану вартість, яка працюватиме для мешканців зараз або стати корисними в близькому майбутньому. Це подібно до вибору локації і проекту — заплановані і реалізовані речі повинні давати ефект. Наприклад підземний паркінг вуLazurSky доповнений наземною гостьової стоянкою і велопаркінгів. А одночасно передбачено і приміщення для зберігання дитячих візків», — говорять в компанії.

Це, як і запроектовані приміщення під консьєрж-сервіс, магазин-пекарню та сервіси дрібного ремонту, і навіть одразу два ліфти в кожному під'їзді, має на меті зробити проживання максимально зручним. Багато речей, за словами розробників проєктів, клієнти не запитують при купівлі квартири, але оцінюють їх вже в процесі експлуатації, як-то можливість безпечно залишити візок, поки піднімаєшся з дитиною в квартиру чи поремонтувати дрібну річ «на місці» без потреби їхати кудись.

«Український ринок нерухомості рано чи пізно буде інтегрований зі світовим, тому правильно вже зараз враховувати принципи, які працюють в світі, та створювати сучасне житло», — кажуть в LazurGroup.

Щодо планувань, то в цьому 16-поверховому LazurSky запроектовано квартири від 39 до 85,7 кв. м, кожна з них має балкон або лоджію, ціною від 13 900 грн за кв. м.

Детальнішу інформацію про квартири та об’єкти компанії можна дізнатися на сайті новобудови та у відділах продажу: вул. Городоцька, 233, вул. Зелена, 115д, а також за телефоном — 067 000 22 32.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!