Начальник поліції області обіцяє зупиняти та перевіряти водіїв

7382 2
Валерій Середа вважає, що головною причиною ДТП на дорогах Львівщини є несвідомість водіїв та неповага до інших учасників руху.
Фото: головне управління Національної поліції у Львівській області

Фото: головне управління Національної поліції у Львівській області

На автомобільні шляхи повернуться патрулі, які будуть зупиняти та перевіряти водіїв, заявив в інтерв’ю телеканалу НТА начальник головного управління Національної поліції у Львівській області генерал Валерій Середа.

«До якогось часу була профілактика, поліція їздила з увімкненими проблисковими маячками. Та коли їде патрульна машина, то всі дотримуються правил руху, а коли вона проїжджає й зникає із зони видимого контакту, то починаються порушення правил дорожнього руху. Ми будемо ставити наряди в аварійно небезпечних місцях, будемо зупиняти та перевіряти, бо це безпека наших громадян» – наголосив начальник поліції області.

Читайте також: У Львові патрульна поліція активніше штрафуватиме водіїв без пасків безпеки

За його даними, з початку року на Львівщині в ДТП загинули 124 особи і 1400 осіб отримали травми. З-поміж травмованих у лікарнях померли ще приблизно 100 осіб.

«Тобто маємо понад 200 загиблих в ДТП через чиюсь несвідомість, халатність чиюсь. На жаль, порушники в більшості випадків приносять комусь біду» – зазначив генерал Середа. На його думку, головною причиною аварій на дорогах є несвідомість водіїв, які порушують правила та неповага до інших учасників руху.

Він також розповів, що поліція та Львівська ОДА створили робочу групу, яка напрацьовує заходи для профілактики ДТП.


Читайте також:
2 Серпня, 2017 00:04
Roman поки не зміниться свідомість, поки не пройде соціо-культурна революція в головах пересічних українців, доти ніяка влада і чи революція нічого радикально не поміняють.
31 Липня, 2017 16:40
- Тротуари спочатку вiд раком-припаркованого бидла звiльнiть!
I їздити не треба - можна пiшки пройтись, але ж тодi податки населення не пiдуть на паливо i на ремонт наїжджених прiусiв.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!