Київ

«Над Києвом небо захищене», – генерал-лейтенант Сергій Наєв

1320 0
Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив про готовність ППО на Київщині
Фото: Командування Об

Фото: Командування Об'єднаних Сил ЗС України

Небо над Києвом та областю захищене, а сили ППО перебувають у постійній бойовій готовності. Про це заявив Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у Facebook.

«Наразі небо над столицею захищене. Такий висновок підтверджує розгалужена система різноманітних зразків протиповітряної оборони, що розосереджені у визначених місцях Київської області» розповів Наєв.

За його словами, дані сили та засоби постійно маневрують на місцевості, щоб ворог не вирахував позиції засобів протиповітряної оборони. Водночас вся ця система постійно підтримується у бойовій готовності.

Зокрема, організували своєчасне оповіщення та надання цілевказівок через відповідні канали системи управління. Завдяки цьому, кожен розрахунок та екіпаж у стислі терміни отримують своє окреме завдання до відбиття загрози з повітря.

 

Нагадаємо, останніми тижнями ворог застосовує нову тактику, запускаючи дрони та повітряні кулі, основна задача яких розвідка та відстежування місць знаходження українських сил ППО задля подальших масованих ракетних обстрілів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!