Наліт стратегічної авіації росії і запуск ракет з Чорного моря. Як минула доба на Львівщині

3412 0
Коротко про головне за минулу добу на Львівщині.
Фото: lviv.travel

Фото: lviv.travel

Повітряна тривога. За минулу добу – від 8 ранку 24 травня до 8 ранку 25 травня – сирена двічі сповіщала про повітряну тривогу. Так, о 13:43 була ракетна небезпека через наліт стратегічної авіації росії, а о 4:55 лунала сирена, оскільки ворог запустив ракети з акваторії Чорного моря. Загрози не справдилися. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. У Львівській області прийняли і розселили ще 65 людей з інших областей.

Читайте також: Медсестра з Лисичанська, що вийшла заміж у львівській лікарні, вирушила на реабілітацію за кордон

Перетин кордону. На всіх переходах Львівщини кордон на виїзд за добу перетнули 15 тисяч осіб. Через західний кордон з України виїхали 32 тисячі людей. Повернулися – 34 тисячі громадян України.

На пунктах пропуску є черги із транспортних засобів: «Рава-Руська» – вантажівки в обох напрямках; «Грушів» – легкові автомобілі на в'їзд, автобуси на виїзд; «Смільниця» – легкові автомобілі на в'їзд; «Краківець» та «Шегині» – легкові автомобілі та автобуси на в'їзд, вантажівки по обидві сторони кордону. Також у Краківці автобуси на виїзд.

Читайте також: Медсестра з Лисичанська, що вийшла заміж у львівській лікарні, вирушила на реабілітацію за кордон

Диверсії. Поліція опрацювала 1384 звернення щодо підозрілих людей та об’єктів.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!