Наступного тижня Тартаківський палац відкриють для екскурсій

1577 0
Туристичний сезон в Тартакові триватиме в до середини жовтня.
Фото Ольги Коваль

Фото Ольги Коваль

15 серпня Тартаківський палац на Львівщині планують відкрити для екскурсій. Про це повідомили на фейсбук-сторінці проєкту відродження палацу.

Читайте також: Як на Львівщині відроджують Тартаківський палац. Фото

Відвідати палац можна що вихідних упродовж двох місяців. У перший день відкриття на відвідувачів чекають екскурсії, експозиції кімнати епохи Урбанських, костюми часів розквіту палацу для фотосесій, польова кухня, локальні смаколики, розваги для дітей та тематичні фотозони.

На відкриття запросять львівського джазового піаніста Макса Лана, а наприкінці вечора запустять підсвітку палацу та запропонують перегляд фільму під відкритим небом.

У неділю на відвідувачів чекає ярмарок робіт майстринь із «Країни Handmade», експозиція кімнати ХІХ ст, костюми для фотосесій епохи Урбанських, тематичні фотозони тощо.

Читайте також: Волонтери планують зробити 3D модель Тартаківського палацу. Як долучитись

Туристичний сезон в Тартакові триватиме в до середини жовтня. Графік роботи: субота 16.00-23.00, неділя 14.00-20.00. У будні дні – за попередньою домовленістю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!