Мороз до -18. Як зміниться погода у Львові у найближчі дня

7892 0
Також синоптики попереджають про хуртовини та снігопади.
фото: slovovolyni.com

фото: slovovolyni.com

Як повідомляє Львівський регіональний центр із гідрометеорології, протягом 17-19 березня на Львівщині очікується різка зміна погоди, інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області на сторінці у Facebook.

У вихідні, 17-18 березня, у Львові очікують сильні опади: мокрий сніг переходитиме у сніг. Вітер північно-східний 9-14 м/с, пориви 15-22 м/с, очікуються хуртовини. Подекуди можливе налипання мокрого снігу. На дорогах прогнозують ожеледицю та снігові замети.

У суботу впродовж доби температура коливатиметься в межах 3-8°С морозу. В неділю вночі очікується 11-16°С морозу, вдень – 6-11°С морозу. На початку наступного тижня вночі температура опуститься до 13-18°С морозу, вдень – до 2-7°С нижче нуля, синоптики передбачають поступове припинення опадів.

Читайте також: Правила поведінки у морозну погоду: як уникнути переохолодження та обмороження

В Управлінні ДСНС попереджають, що такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць. Також вони ускладнять роботу енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!