Політична реклама

Найбільший картинг у Західному регіоні відкриють на парковці «Арени Львів»

6387 1
На південній парковці стадіону «Арена Львів» (зі сторони Кільцевої дороги) 9 вересня 2012р. о 14:00 розпочинає роботу найбільший картинг-клуб у Західному регіоні.

У програмі відкриття: танцювальні колективи, офіційне привітання керівництва стадіону, перерізання червоної стрічки. Після цього на картодромі розпочнеться перший спортивний турнір між автоклубами Львова, нагородження переможців. Про це повідомляють координатори проекту картинг-клубу.

Також у цей день з 10:00 до 14:00 картодром працюватиме для усіх бажаючих. Відвідувач, який покаже кращий результат проходу траси, отримає цінний приз.

Професійний відкритий спортивний картодром, запевнили організатори події, обладнаний сучасними автомобілями з високими стандартами якості і безпеки. Виробник картів – Нідерланди, потужність у 6,5 кінських сил забезпечують японські двигуни «Honda».

Одночасний заїзд чотирьох картів дозволяє проведення спортивних змагань будь-якого рівня складності: професійних, корпоративних або любительських.

Траса довжиною близько1000 метрів працюватиме щодня з 10:00 до 21:00.

Ціна квитка на картинг: 5 хвилин 50 грн., 10 хвилин 80 грн., після 30 хвилин знижки 10%.

Нагадаємо, що на стадіоні "Арена Львів" окрім картинг-клубу обіцяли відкрити ресторан на 408 осіб.

 


Читайте також:
13 Серпня, 2019 22:46
Джокер Там власник дурачок адіни нормальні
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!