На правах реклами

Не залежить від опалювального сезону, або Чому варто обрати електричну рушникосушарку для ванни

983 0
Сушарка для рушників – обовʼязковий функціональний елемент у ванній кімнаті. Вона використовується для сушіння білизни, обігріву приміщення та зменшення рівня вогкості. В оселях з централізованим опаленням водяні рушникосушки підʼєднані до системи опалення. Проте за технічної можливості мешканці встановлюють електричні радіатори.

Чому рушникосушка електрична краща за водяний аналог та чому варто встановити таку у власній квартирі. Про переваги такого рішення розповіли фахівці інтернет-магазину «Тепло Гарант», що спеціалізується на продажу опалювальних приладів.

Незалежність від опалювального сезону

Оскільки водяні рушникосушки підʼєднані до системи централізованого опалення, то обігрів припиняється разом із закінченням опалювального сезону. Електричну модель можна ввімкнути у будь-який час та вимкнути за потреби.

Простота монтажу та мобільність

Електричний прилад можна встановити на будь-якій стіні у ванній кімнати, вище чи нижче, адже процес монтажу не вимагає підʼєднання до труб. Поруч має бути лише електрична розетка. Що зручно, рушникосушку можна переміщувати та встановити в іншому приміщенні, чого не зробиш зі стаціонарним радіатором.

Регулювання температури

Оснащені термостатом моделі дозволяють регулювати температуру поверхні, збільшуючи чи зменшуючи її. Коли пристрій працює на мінімальній температурі, то споживає менше електроенергії. І, навпаки, максимальна температура нагріву допоможе швидко просушити білизну та рушники або прогріти приміщення взимку.

Дизайнерські моделі

Це окрема категорія опалювальних пристроїв, які мають оригінальний, не класичний дизайн. Якщо типові рушникосушки виготовляють у формі змійки, у дизайнерському сегменті ви знайдете радіатори у формі драбинки, етажерки або іншої геометричної форми.

Особливістю дизайнерських радіаторів для ванної також є можливість вибрати колір покриття та напилення. Він може бути різним: чорним, білим, червоним чи пофарбованим у будь-який відтінок з палітри кольорів RAL.

Як вибрати електричну рушникосушку

Попри красивий дизайн, про який ми щойно розповіли, пристрій має технічні характеристики, на які варто звернути увагу під час покупки.

По-перше, це розмір виробу. Тут дуже велика варіативність. Навіть одна й та сама модель рушникосушки може бути представлена у кількох розмірах, бути різної ширини та довжини. Так, електричні дизайнерські «драбинки» бувають 300-660 мм шириною та 300-1828 мм висотою.

Також значення має тепловіддача. Бажано проконсультуватися зі спеціалістами та вибрати пристрій, який точно відповідатиме площі приміщення. Додатковими критерії для вибору також є наявність різних режимів роботи, наприклад, нічний, комфортний, захист від замерзання тощо. А якщо у родині є малеча, то зверніть увагу на наявність опції захисту від дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!