Небайдужих львів'ян просять долучитися до збору речей для стареньких із хоспісу

8545 0
Найбільше потрібні дезінфектори, засоби гігієни та продукти довготермінового зберігання.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Львів'ян просять допомогти зібрати необхідні речі та продукти для стареньких із хоспісу в Журавному, що на Жидачівщині. Як зазначила Тvoemisto.tv волонтерка Софія Муцин, похати до підопічних хоспісу планують на початку квітня.

Читайте також: Львів’ян просять долучитися до збору речей для важкохворих, які перебувають у хоспісі

До цього часу волонтерка просить небайдужих зібрати речі, які так потрібні стареньким.

«До підопічних хоспісу стараємося їздити періодично – хоча б раз на три місяці. У Журавному зараз мешкає 30 осіб. Саме до них плануємо їхати на початку квітня», – каже Софія Муцин.

За словами волонтерки, стареньким дуже потрібні дезінфектори, одноразові маски, підгузки, пелюшки та інші засоби індивідуального захисту. Також потрібні продукти довготермінового зберігання – це борошно, крупи, консерви, олія, цукор, макарони тощо.

Ті, хто хочуть допомогти підопічним хоспісу у Журавному, просять телефонувати до Софії Муцин за номером телефону 068 492 60 26 або скидати кошти на картку:  4731 2196 1368 0606 – на ім’я Софія Муцин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!