Небайдужих просять допомогти сину львівського музиканта, що бореться за життя після атаки на Вінницю

26562 0
Його мати померла внаслідок прильоту ракети на медичний центр.
фото: анна бутковська/фейсбук

фото: анна бутковська/фейсбук

Унаслідок ракетного удару у Вінниці загинула дружина акордеоніста, декана Львівської національної музичної академії ім. Миколи Лисенка Ярослава Олексіва – Галина. Водночас за життя їхнього важкопораненого сина Ромчика зараз борються лікарі. Про це повідомила композиторка та сценаристка Ілона Верхівська-Ельтек.

Хлопчик отримав чисельні травми, серед яких і відкритий перелом плечової кістки, і черепно-мозкова травма, а також опіки тіла. Усіх небайдужих просять про молитву та фінансову допомогу. Зараз він перебуває у Вінницькій обласній дитячій лікарні.

Читайте також: Всіх винних притягнуть до відповідальності. ЄС відреагував на ракетний удар росіян по Вінниці

Реквізити:

4149 4993 4362 9059 (Ярослав Олексів).

Нагадаємо, що 14 липня, російські війська завдали удару по цивільній будівлі та культурному центрі у місті Вінниці. Внаслідок ракетного удару загинули 24 людини, зокрема, 4-річна дівчинка та двоє хлопчиків, ще четверо дітей отримали поранення. Багато людей перебувають у важкому стані. Пізніше у Європейському союзі заявили, що усіх винних у варварському обстрілі Вінниці та вбивствах мирного населення в інших містах притягнуть до відповідальності.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!