Нічна атака дронів: силам ППО вдалося збити 11 з 16 «Шахедів», над Києвом – усі цілі знищені

1084 0
Атака здійснювалась з двох напрямків – із східного узбережжя Азовського моря та з Брянської області рф.
Фото: Повітряні сили

Фото: Повітряні сили

Сили протиповітряної оборони знищили 11 із 16 іранських дронів «Шахед», які ввечері 17 березня атакували Україну. Зокрема, над Києвом вдалося знищити усі повітряні цілі.

Атака здійснювалась 16 дронами-камікадзе іранського виробництва типу «Shahed- 136/131» з двох напрямків – із східного узбережжя Азовського моря та з Брянської області рф, повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Силами та засобами повітряних командувань «Центр», «Схід» та «Захід» Повітряних Сил Збройних Сил України знищено 11 ударних БпЛА в центральних, західних та східних областях відповідно.

За даними Київської міської військової адміністрації, ворог запустив в напрямку Києва баражуючі боєприпаси «Shahed». Силами нашої ППО усі повітряні цілі знищені. Обійшлося – без жертв та руйнувань.

Повітряна тривога на Львівщині оголошувалась о 23:33, відбій – о 01:39.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!