Нідерландські інвестори починають будувати завод на Львівщині

4068 0
Інвестиції у завод сягають 20 мільйонів доларів.
фото: вікіпедія

фото: вікіпедія

У Буську на Львівщині на початку лютого розпочинають будувати завод для виготовлення високопротеїнових кормових добавок і тваринних жирів. Про це Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі майбутнього виробничого комплексу Feednova.

Розробкою проєкту займалися спільно українська група компаній «Ефективні інвестиції» та нідерландська компанія Mada Participations B.V. Інвестиції у завод сягають 20 мільйонів доларів. Запускати виробництво планують у дві черги.

До нового комплексу входить чотири виробничі лінії, які перероблятимуть понад 220 тонн сировини на добу. Загальні потужності заводу, кажуть підприємці, дозволяють виготовляти на добу близько 90 тонн готової продукції. Завод буде виробляти високопротеїнові кормові добавки та тваринні жири. Проект стане першим в Україні, що перероблятиме сировину зовнішніх постачальників. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!