Німецький міністр охорони здоров'я Карл Лаутербах застряг у ліфті у Львові

9034 0
Німецький міністр охорони здоров'я Карл Лаутербах ненадовго застряг у ліфті під час свого візиту до однієї з лікарень Львова.
Фото з Твіттера Prof. Karl Lauterbach

Фото з Твіттера Prof. Karl Lauterbach

Німецький міністр охорони здоров'я Карл Лаутербах ненадовго застряг у ліфті під час свого візиту до однієї із лікарень Львова, у п'ятницю, 10 червня. Про це він написав у своєму Твіттері.

«Останній твіт про подорож Україною. Клініки були в незадовільному стані. Ось я застряг у ліфті з міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком, який раптом опустився на 1 метр. Спочатку ніхто не хотів вилазити…», – написав Лаутербах, додавши фото, пише «Європейська правда».

Міністр не уточнив, як вони вибралися з ліфта.

Нагадаємо, учора, 10 червня, міністр охорони здоров'я Німеччини Карл Лаутербах побував у кількох лікарнях Львова. Зокрема на презентації проєкту реабілітаційного центру «Незламні». Там міністр оголосивщо Німеччина надасть медичну підтримку Україні. Зокрема його країна готова допомогти з технічним забезпеченням і фахівцями а також долучитись до будівництва реабілітаційного центру для поранених у війні українців, який будуватимуть у Львові.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!