Політична реклама

Ноут-буки "вимруть" через 5 років

1784 0
Західні експерти пророкують смерть ноутбуків як класу у найближчі 3-5 років. Натомість, на їхню думку, майбутнє - за мобільними пристроями.

Директор з інформаційних технологій німецької корпорації-розробника програмного забезпечення SAP Олівер Бассманн заявив, що його компанія виходить з того, що в майбутньому буде постійно збільшуватися кількість мобільних співробітників, - про це пише "ТСН".

Саме це необхідно буде враховувати при проектуванні програмного забезпечення. Водночас, Бассманн прогнозує, що приблизно до 2017 року компанії відмовляться від використання ноутбуків як класу обчислювальних пристроїв.

Замість цього, компанії будуть користуватися переважно мобільними пристроями, і саме тому SAP зараз пропонує підтримку для більш ніж десятка мобільних пристроїв, з яких користувачі можуть працювати в корпоративному середовищі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!