Нова пошта почала доставляти потягом посилки з Китаю

2607 0
Увесь шлях зайняв 15 днів, що вдвічі швидше аналогічних перевезень на ринку.
фото: intercity.kiev.ua

фото: intercity.kiev.ua

22 квітня з Китаю до України прибув перший залізничний контейнер із партією посилок вагою 4 тони для клієнтів Нової пошти. Про це повідомляє Економічна правда.

Йдеться про те, що потяг перевіз понад 8 тисяч відправлень, весь шлях зайняв 15 днів, що вдвічі швидше аналогічних перевезень на ринку.

Читайте також: У львівському аеропорту роблять ставку на вантажні перевезення

«Потяг долає шлях з Гуанчжоу до Варшави за 13 днів. Звідти контейнер ми доставляємо до Києва наземним транспортом і це ще додатково 2 дні. Ключова перевага залізниці – чіткий маршрут: поїзди рухаються за розкладом без відхилень. Крім того, залізничні контейнери дозволяють комбінувати відправлення е-коммерс з вантажами бізнес-клієнтів, що дає змогу задовольнити потреби різних сегментів», – каже заступниця директора «Нової пошти Глобал» Ольга Володіна.

У компанії додають, що тепер усі користувачі з AliExpress можуть замовляти доставку товарів напряму у відділення Нової пошти. Для цього потрібно обрати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче відділення.

Нагадаємо, що міжнародний логістичний оператор «Цайняо», що належить Alibaba Group, спільно із Укрпоштою запустили чартерні вантажні авіарейси в Україну для швидкої доставки посилок.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!