На правах реклами

Нове будівництво у Львові: сучасні технології та спеціальні ціни

3735 0
Будівельна компанія ЕКО-ДІМ розпочала продаж квартир в новому будинку по вулиці Стрийській-Вернадського. На початок продажу діє спеціальна ціна – від 12 000 гривень за квадратний метр.

Новобудова спроектована в сучасному європейському стилі з використанням енергоефективних технологій. Кожна квартира буде оснащена двофункційним котлом та радіаторами, лічильниками та розводкою комунікацій.

Проект новобудови ЕКО-ДІМ на вул. Стрийській пройшов всю процедуру та отримав необхідну для здійснення робіт документацію, в тому числі містобудівні умови та дозвіл ДАБІ України. Планована дата здачі будинку в експлуатацію - 2018 рік.
Характеристики новобудови:

- енергоефективне будівництво

- ефективна керамічна цегла

- благоустрій території

- місце розташування з готовою міською інфраструктурою 

Характеристики квартир:

- Індивідуальне опалення: двофункційний котел та радіатори

- Лічильники газу, води, світла

- Енергоефективні вікна: 5-камерний профіль; 2-камерний склопакет

- Розводка  комунікацій у квартирі

- Угоди укладатимуть через  фонди фінансування будівництва – надійну та законну схему купівлі квартир на первинному ринку.

- Доступне безвідсоткове розтермінування платежів до кінця будівництва

- Вартість без прив'язки до курсу валюти.

фасад креслення новобудови на вул.Стрийській

Служба підтримки

- on-line резерв квартири безпосередньо на сайті новобудови; 

- юридичний, фінансовий, консультаційний супровід на всьому етапі дії угоди;

- огляд, фотозвіти з будівництва, знижки в партнерів та додаткові можливості, які можна уточнити в консультаційних центрах ЕКО-ДІМ. 

Гарантія надійності

Компанія ЕКО-ДІМ – одне з найпотужніших будівельних підприємств області, що має великий спектр власного виробництва, а відтак виступає не посередником, а виробником, що дозволяє забезпечувати кращу ціну при контролі якості робіт. 

Тільки в 2016 році компанія здала в експлуатацію 4 новобудови ЕКО-ДІМ. За збудовані будівлі неодноразово отримувала українські та міжнародні відзнаки.

ЕКО-ДІМ також є одним з найбільших платників податків в будівельній галузі Львова. Це і є підтвердженням надійності та законності діяльності і гарантія повернення сплачених податків у львівську ж інфраструктуру. Кошти повертаються в кращі дороги, школи, дитячі садки та розвиток міста.   

Всі деталі щодо новобудови на вул. Стрийській можна переглянути тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!