У Львові відбудеться стратегічна сесія Forum West

727 0
На стратегічній сесії виступатимуть власники провідних компаній західної України, що зацікавлені у перспективах та актуальних проблемах розвитку економіки України.

У Львові відбудеться стратегічна сесія Forum West «Перспективи розвитку економіки України у 2023 році», де виступатимуть провідні експерти, що зацікавлені у перспективах та актуальних проблемах розвитку економіки України та особливостях ведення підприємницької діяльності наступного року.

Сесія пройде в п’ятницю, 9 грудня о 10.00 – 12.00. Захід відбуватиметься онлайнTvoemisto.tv транслюватиме подію у Facebook та YouTube.

Завданням цього семінару є ознайомлення учасників заходу із перспективами та новими можливостями, які зустрінуть представників західноукраїнського бізнесу у наступному році, а також налагодження комунікацій між учасниками.

Метою є формування стратегії ефективного ведення бізнесу із новими можливостями.

Програма заходу

10:00 – 10:05 – рганізатор заходу – Володимира Глащенкова,

З ключовими доповідями виступлять:

10:05 – 12:00

Тетяна Ситник

Артем Щербина

Володимир Кузьо

12:00 – офіційне закриття сесії. 

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!