Нові правила для Львова і санкції для порушників карантину. Головне за добу

10526 0
Розповідаємо головні новини за минулу добу.
Photo by Roman Datsiuk on Unsplash

Photo by Roman Datsiuk on Unsplash

У Львові 30 жовтня почали діяти нові карантинні обмеження, зокрема у місті запровадили вхід у ресторани, кіно, торгові центри, промислові ринки, салони краси, спортзали та фітнес-центри лише для вакцинованих львів'ян. Як містяни сприйняли обмеження і чи дотримувалися нових вимог, читайте у матеріалі, а повний перелік нових правил у червоній зоні карантину можете переглянути тут.

Через недотримання карантинних вимог у Львові вчора закрили дев’ять закладів, серед них є кафе та магазини. 

Додамо, що нещодавно в ексклюзивному інтерв’ю для Tvoemisto.tv міський голова Львова Андрій Садовий розповів, чому львівських школярів відправили на дистанційне навчання та чи буде у Львові повний локдаун.

Читайте також: «Посидіть дома, почитайте книжку». Андрій Садовий про нові обмеження у Львові

Львівщина отримає додаткових 85 мільйонів гривень з держбюджету. Зокрема, 11 мільйонів скерують на будівництво злітно-посадкового майданчика гвинтокрилів у КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги у Львові.

Також у Львові на вулиці Пластовій, планують звести квартал соціальної та житлової забудови. Там планують збудувати школу та садок, а також предбачена малоповерхова та присадибна житлова забудова.  

Сьогодні, 31 жовтня, у світі відзначають Геловін. Звідки взялася традиція маскарадів та вечірок у цей день, та який сенс у цьому святі був початково, і як натомість потрібно сприймати мистецтво смерті Tvoemisto.tv розпитало в отця Ігоря Гнюса, настоятеля каплиці Розена.

Сьогодні Україна перейшла на зимовий час.

Гарного вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!