Нову АС-4 можуть збудувати на вулиці Шевченка. Для цього Укрзалізниця має передати ділянку Львову

4480 0
Найбільш перспективною для будівництва автостанції є ділянка на вул. Шевченка, що перебуває у власності АТ «Укрзалізниця».

Для впорядкування руху приміських та міжміських автобусних маршрутів загального користування Яворівського напрямку управління транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації сьогодні провело виїзну нараду за участі представників Львівської залізниці та ЛМР. Йшлося, зокрема, про будівництво автостанції №4 у Львові.

«Під час проведення наради обговорили декілька можливих варіантів облаштування автостанції №4. Найбільш перспективною для будівництва автостанції є ділянка площею 0,336 га за адресою вул. Шевченка, непарна сторона (навпроти будинків №140-142). Станом на сьогодні зазначена земельна ділянка перебуває у власності АТ «Укрзалізниця», – йдеться в повідомленні управління траснпорту та звязку ЛОДА на Фейсбуку.

Читайте також: Як на Львівщині ремонтують дорогу до курортної Східниці. Фото

За результати наради управління має направити звернення до Міністерства інфраструктури України щодо передачі земельної ділянки Львівській міській раді для наступного будівництва автостанції автобусних маршрутів загального користування Яворівського напрямку.

Зазначимо, з вулиці Шевченка, 105 у місті Львові щоденно курсують 69 автобусів, які виконують 190 відправлень.

Нагадаємо, що минулого року автостанцію, що забезпечує яворівський напрям, обіцяли перенести на ділянку посеред квазікільця.

Окрім цього, із 1 червня розпочався третій етап реконструкції вул. Шевченка у Львові. Роботи тривають на відрізку від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної. Ділянка вулиці перекрита для руху транспорту, тому міські автобусні маршрути №17 і №61 курсують за зміненим маршрутом. Детальніше читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!