Нову зупинку на Дорошенка мають облаштувати до кінця червня

2882 0
Через реорганізацію руху приватного транспорту, на вулиці Дорошенка перенесуть зупинку громадського транспорту.
фото: Вячеслав Журба

фото: Вячеслав Журба

Роботи по облаштуванню нової зупинки на вулиці Дорошенка у Львові продовжать після проведення необхідних досліджень та консультацій з фахівцями. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

«Виникла дискусія щодо доцільності цієї зупинки. Ми зупинили роботи, щоб провести кілька нарад, де фахівці підтвердили доцільність перенесення зупинки», – сказав він.

Незабаром міська рада опублікує дослідження руху транспорту на цій ділянці, проведене «Львіватодором». За словами Сергія Бабака, громадськість зможе наочно побачити, які зміни принесе реорганізація руху транспорту на початку вулиці Дорошенка. Саму ж зупинку обіцяють облаштувати до кінця червня.

Читайте також: Які вулиці Львова можуть стати пішохідними. Інтерактивна мапа

Як відомо, до кінця весни від проспекту Свободи до вулиці Банківської у Львові планують облаштувати пішохідну зону, а рух приватного транспорту реорганізувати через вулиці Гнатюка, Університетську та Словацького. Крім цього, заплановано перенесення зупинки громадського транспорту. Трамваї зупинятимуться навпроти громадського простору на вул. Дорошенка.

Назар Притула

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!