Новий антирекорд. На Львівщині коронавірус підтвердили за добу у 132 осіб

11035 0
За добу лабораторні центри провели 639 ПЛР-тестів.
Фото: Львівська обласна клінічна лікарня

Фото: Львівська обласна клінічна лікарня

За попередню добу в області за результатами ПЛР-діагностики діагноз Covid-19 підтвердили ще у 132 осіб. Про це повідомив заступник головного лікаря обласної інфекційної лікарні Ігор Берник.

Читайте також: Головний санітарний лікар області просить посилити карантин у Львові

Як уточнили у пресслужбі ЛМР, за добу у місті лабораторні центри провели 639 ПЛР-тестів, з яких 132 – позитивні (серед них 59 – це мешканці Львова).

Загалом на Львівщині на коронавірусну хворобу захворіли 2 658 осіб. Натомість 604 пацієнти вже одужали.

Зазначимо, що до цього часу найбільша кількість позитивних ПЛР-тестів була 125. Про причини Тvoemisto.tv дізнавалося у матеріалі «Рекордні» 125 позитивних тестів на коронавірус у Львові. Що це означає

Читайте також: У Львові показник, який дозволить послабити карантин, перевищений удвічі

Нагадаємо, що головний санітарний лікар області Роман Павлів звернувся до міського голови з вимогою посилити карантин у Львові. У відповідь міський голова нагадав, що багато середовищ у Львові просять навпаки дозволити їм працювати. Мер каже, що вважає за доцільним Львову зберегти статус-кво. 

Збільшення кількості позитивних ПЛР-результатів він пояснює збільшенням кількості тих, кого тестують.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!