На правах реклами

Новий апарт-комплекс Smart Hill в Яремче: не лише елітне житло, але й модель інвестиції в нерухомість

1591 0
Компанія не просто будує сучасні комфортні та багатофункційні будинки – вона пропонує таку модель інвестиції в нерухомість, яка за чотири етапи підвищує віддачу від вкладених коштів.

У бізнесі завжди є люди, які задають тренди – вони не йдуть на компроміси і руйнують багаторічні стереотипи. В Україні такою можна вважати компанію Sensar Development і новатора у сфері сучасного цивільного будівництва Марка Марченка. Він разом із партнерами 12 квітня презентували у Львові свій новий проєкт – апарт-комплекс Smart Hill & WOL by Ribas в Яремчі.

Компанія Марка Марченка із самого початку почала будувати яскраво та стильно, тобто реалізовувати проєкти, які тішать не тільки клієнтів. Що стосується компромісів, то в Sensar Development вирішили, що за жодних обставин не пропонуватимуть дешеві й «економні» рішення. Тому всі об’єкти цього забудовника є збалансованим рішенням ціни і якості, поєднуючи це з функціональністю, надійністю та безпекою.

Головним стереотипом, якому Sensar Development кинув виклик, є українські довгобуди. У Sensar їх немає. Усі об’єкти здають вчасно чи навіть із випередженням. При цьому компанія постійно перебуває в інформаційному полі, розповідає про кожен пройдений етап будівництва, підтримуючи з усіма зацікавленими сторонами системну комунікацію.

Щодо новаторства Sensar Development, то компанія не просто будує сучасні комфортні та багатофункційні будинки, а створює інвестиційну привабливість. Пропонує таку модель інвестиції в нерухомість, яка за чотири етапи в рази підвищує віддачу від вкладених коштів.

Про модель, яка має назву 4 WIN, тобто чотири перемоги, на презентації у Львові розповів Марк Марченко.

«4 WIN дає змогу інвестору капіталізувати кошти і щомісяця отримувати стабільний прибуток, – підкреслив Марченко, – це абсолютно робоча модель, яка вже успішно працює на прикладі іншого апарт-комплексу – Smart House, який ми будуємо у Львові на вул. Шевченка».

На 1-му етапі – це прибуток за рахунок раннього інвестування в Smart Hill в Яремче – на тлі поступового подорожчання вартості квадратного метра. На 2-му – підвищення ліквідності для перепродажу шляхом замовлення ремонту під ключ (послуга Sensar Rentier). На 3-му – здача в оренду терміном на два роки за допомогою керуючої компанії. І на 4-му – продаж нерухомості після двох років оренди. Це може бути самостійно або за посередництва Sensar Development.

Апарт-комплекс Smart Hill в Яремче, який розташували посеред мальовничих гір, недалеко від «Буковелю», це 315 апартаментів, що мають площу від 13,1 до 60 кв. м в 11-поверховому житловому комплексі. Їх доповнюють ресторан з терасами та SPA-салон на даху, а також комерційна нерухомість на першому поверсі. Комфорт приміщень загального користування забезпечують лобі-холи, patio-зона для відпочинку, місткий підземний та наземний паркінги, просторі ліфти. Окремо слід відзначити сучасний сo-working, спортивний зал та приміщення для догляду за білизною. Щодо безпеки, то тут є відеоспостереження, цілодобова охорона і власне автономне укриття.

«Smart Hill в Яремче – це найкраще рішення для інвесторів, які можуть керувати бізнесом з будь-якої точки світу», – наголосив Марк Марченко.

Cеред базових умов інвестування, про які розповіла директорка і керівниця відділу продажу Sensar Development Олена Бартуль, потрібно виділити такі: перший внесок – 30%, мінімальна сума інвестицій – від $19 тисяч, інвестиційна привабливість – до 17% річних.

Його промову доповнили деталями співзасновник компанії-партнера LEV Development Олександр Островський та Яна Глинянська, регіональний менеджер з розвитку Ribas Hotels Group, яка представляла компанію від імені Артура Лупашко, засновника готельного оператора Ribas Hotels Group. Ribas буде управляти апартаментами в Яремче до їх повної окупності.

Продажі стартували 1 квітня. Закінчити будівництво планують у 4-му кварталі 2024 року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!