На правах реклами

Новий простір для активних львів’ян - громадський офіс Української Галицької Партії

2815 0
Допомогти втілювати власні ініціативи активним львів’янам зголосилася Українська Галицька Партія. Для цього від 10 грудня у Львові за адресою вулиця Левицького, 20, офіційно відкривають Громадський офіс, який діятиме за принципом співпраці юристів, депутатів Львівської міської ради від Галицької партії, журналістів та мешканців міста Лева.
Фото: uhp.org.ua

Фото: uhp.org.ua

По допомогу у втіленні власної суспільно-корисної ідеї сюди може звернутися кожен львів’янин. Також юристи Галицької партії пропонують мешканцям міста первинну юридичну допомогу з питань, що виникають у відносинах «громадянин - орган влади», та, при необхідності, обіцяють здійснювати супровід колективних звернень, які є актуальними для мікрорайонів або цілого міста.

Планується, що в Громадському офісі УГП діятиме освітньо-тренінговий центр, де будуть проводитись навчання, круглі столи, тренінги на різні корисні і цікаві львів’янам теми. Тут містян вчитимуть, як самостійно вирішити свою проблему. На такі події, кажуть партійці, залучатимуть також експертів із різних галузей. До прикладу, тих, хто знає все про процедуру створення ОСББ, програми енергозбереження тощо.

Основний акцент робитимуть на проведенні семінарів юридичної грамотності, котрі допоможуть людям зрозуміти, до яких органів влади їм звертатися з того чи іншого питання, які вони мають права, як ними користуватися, та які обов’язки лежать на їхніх плечах.

«Ми розуміємо, що неможливо вирішити всіх проблем, яких у місті справді дуже багато. Тому прагнемо навчити людину користуватися своїми правами як ефективним інструментом для вирішення тих чи інших питань, а також усвідомлено і відповідально ставитись до своїх обов’язків. Бо саме це є основною ознакою справжнього громадянина нової країни. Громадський офіс Галицької партії відіграватиме роль комунікаційного майданчика між партією, депутатами, журналістами та мешканцями», - каже юрист Української Галицької партії Андрій Кавчук.

На юридичний супровід, (окрім ведення судових справ), можуть розраховувати, насамперед, колективні ініціативи активних мешканців, які не просто шукають на кого перекласти свій «головний біль», а готові брати на себе відповідальність та спільними зусиллями долати виклики «старої системи» і спільно творити зміни на краще. Згодом на основі успішних прикладів таких ініціатив у Громадському офісі УГП сформують системні рішення, своєрідні «дорожні карти» для того, щоб інші львів’яни, а, можливо, і мешканці інших міст могли використовувати їх як путівник для своїх ініціатив. Також в офісі можна буде більше дізнатися про партію і долучитися. Українська Галицька Партія запрошує небайдужих львів’ян до співпраці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!